I CAN'T GET BETTER THEN THIS

Nyss tagit en lång och skön dusch! Skolan idag var okej, men gick väldigt segt. Imorgon är det fredag, tagga! Ska hoppa ner i sängen nu. pusss


/ m





YOU ARE THE STRENGTH, THAT KEEPS ME WALKING

As bra idag i skolan, förutom att jag och therese får hjärnblödning på matteläraren. Skjutsade jag michelle på cykel hem till hennes nya lägenhet som jag inte har sett än. JAG BLEV KÄÄÄR! så himla fin lägenhet, sådär ska jag bo när jag blir stor. Sen lagade vi mat, hon gjorde ris och jag stekte kyckling, mums blev det! Det är verkligen en vän som alla förstjänar att ha, grymt bra är du gumman. Senare åkte jag och träna med Sandra och övade in en singeldans till tävlingen. Hoppas verkligen jag går upp i silver nu. Nu ska jag ta bort sminket och dra på en film.


/ m






Mina fina räkmackor med räkomelett i som vi fick göra igår på butik och catering.

IBLAND KÄNNS DET SÅ BRA MEN IBLAND KÄNNS DET BARA SÅ VÄRDELÖST.

Kom hem från branäs igår, inga brutna ben! Gick till skolan idag , var sååå trött. Men kul att träffa alla. Vi började med butikskock och catering och självklart skulle min saknade tässan mjöla ner mina kläder haha! Gick lite på stan efter skolan med några. Sen åkte jag hem och somnade i sängen har sovit i 2 timmar, inge bra jag kommer ha svårt att somna ikväll. Ska gå ut och hjälpa mammi med maten nu. Här kommer lite bilder från branäs.


/ m










mamma & dotter.

10.24

Nu drar vi upp mot branäs! Stannar och käkar på donkan också, mums. Kommer hem på söndag. Ha det så bra alla fina!


/ m



therese och min hand!

YOU IS LIKE A DRUG TO ME

Hade utvecklingsamtal idag i skolan, gick bra är nöjd med mina betyg än så länge... Åkte och handlade massa gott med mamma tills helgen. Vi åker imorgon runt 11, skriver nog ett inlägg innan. Kramade alla fina vänner mycket idag, min therese som jag kommer sakna massor! min andra halva. Just nu sitter jag och taggar till låten - vi drar till fjällen! hahaha. Ska börja packa nu sen lägga mig och titta på film.


/ m



DU ÄR DEN BÄSTA

Gjorde vitvinsås idag i skolan, ska bli ganska skönt att byta till butik och catering nästa vecka. Känns som vi har varit i restaurangen jätte länge. Efter skolan gick jag och några andra från klassen till parfym pia. Där jag tog ett till hål i örat fast högre upp, trodde det skulle göra ondare än vad det gjorde. Blev lite sugen på att ta ett likadant fast i andra örat med. Ska plugga engelska nu sen laga mat.


/ m




Såhär blev det.

12.08

Jätte mysig kväll igår hos therese! Det där kebab-stället var skit gott, sen köpte vi godis och tittade på film. Senare träffa vi ahmed, filip, victor, pontus och ali. Åkte hem vid 12. Nu sitter jag och dejtar livsmedelsboken... ska snart plugga svenska också. Ikväll blir det träning!


/ m





THE NEXT LEVEL.

Klockan är snart 5 och solen har fortfarande inte gått ner, underbart! Sov till halv 11 imorse gick ut på en promenix med jasmin, sen god frulle! Nu ska jag snart med bussen till stan träffa min tässis, vi ska äta på ngt kebab ställe hon gilla, men hon brukar ha rätt så det är säkert gott! Sen köpa godis och ha filmkväll. Mysig lördagkväll. PUSSSSSS!
/ m





ONE MOMENT IN LIFE!

Fick sluta tidigare idag 12.30 sen åkte jag och handla med mamma. Sen lagade jag god mat till resten av familjen. Har varit en lugn och skön fredag imorgon ska jag träffa tässis.
/ m



16/3

Sitter här med engelska boken igen som jag redan har gjort dom 2 senaste dagarna. Blir bara mer och mer plugg tycker jag, gillas inte. Ska snart duscha och lägga mig och se på film.
/ m







Måste verkligen slinga både mitt eget hår och löshåret.

I PROMISED MYSELF.

VÄRD DAG i skolan, förutom att inte therese var där :/. Gjorde bara roliga saker i restaurangen sen gjorde vi förrätt,varmrätt och dessert till oss själva. Var riktigt gott, sen åkte jag hem och träna. Ska snart sätta mig och plugga men idag orkar jag verkligen. Ikväll börjar mitt efterlängtade desperate housewives.

/ m



Min bebis!

Blev utmanad att göra dessa av Therese.

4 TV-program jag ser:
Desperate Housewives

CSI miami

Criminal minds
Solsidan


4 saker jag gjort idag:

Ätit

Tränat

Åkt buss

Lagat mat


4 saker som jag längtar efter:

Sommaren

Personer

Åka utomlands

Skidresan till Branäs.


4 saker på önskelistan:

Slinga håret

Få pengar
Göra om i mitt rum
Slippa tandställning

4 saker jag avskyr:

Ormar

Vinter

Falska personer

Avensjuka

 

4 personer jag utmanar:
Josefine Bäckman
Rebecca Löwgren
Josefine Christensen
Angeline Nordh


DET FINASTE JAG VET.

Fick sluta skolan idag vid 11 , så skönt! Åkte hem och sov i 2 timmar. Ska snart sätta mig och plugga lite...
/ m



15.16

Tävlingen igår var jätte kul! Var inte alls taggad men det gick rätt bra ändå :) Sofie och jag kom till final och slutade som 3:a, kändes skit kul och bra. I singel gick det inge vidare, tror dom hade 12 som dansade samtidigt fick ingen plats och dansa in i alla typ. Jaja så kan det gå :) Sitter hemma och väntar på mat nu sen blir det träning.
/ m



Pokalen.





TÄVLING I LINDESBERG.







Gamla tävlingsbilder. Tävlar om några timmar i Lindesberg par & singel disco. Tävlar inte i street den här terminen. Är inte alls taggad kan jag säga, bara nervös.  Vi får se hur det går. Pusssssss.
/ m

SMILE.

Seg men ändå rolig dag i skolan. Åkte direkt till Kumla med mamma och handlade till tävlingen efter jag hade slutat. Är sjukt nervös inför imorgon. Ska börja packa lite nu. Hoppas ni alla får en mysig fredagkväll!
/ m


Såhär ser jag ut idag:






Avslutar med min navelpiercing, om ni undrar varför magen glittrar är det brun utan sol.

SO BEAUTIFUL.

Rolig idrottslektion i skolan, åkte skridskor vid behrn arena haha det var verkligen kul! Sen var det bara jag,erik,sofia och 2 till som gick tillbaka till matten. Jag avskyr verkligen min mattelärare! Imorgon är det fredag, så skönt. Och på lördag tävlar jag... Ska gå ut och öva på min singel nu sen duscha.
/ m



I WILL NEVER GIVE UP.



Har nyss kommit hem från ngt möte i skolan som föräldrar och elever skulle gå på. Vilken slags inrikting vi ska välja till 2:an, tror jag har bestämt mig. Ska äta nu sen måste jag verkligen plugga engelska... :-/
/ m

JAG TRODDE DU VAR BÄTTRE.



Bilden är sen igår på träningen, gjorde ont :/ josse pressa och ville inte vara med på bild. Kan säga att jag har skapligt ont i innelåren. Åker snart och tränar nu igen, får skjuts idag. Tagga tävlingen på lördag!
/ m

SAVE ME FROM MY FEELINGS!

Skolan gick så långsamt idag ville bara gå hem och dra täcket över huvudet... Tog bussen hem och satte igång med att träna, sen sov jag en stund. Ska in och träna par kl 8-9 ikväll med Sofie. Nu sitter jag med becci i luren, ska snart plugga.
/ m





I NEED YOU NOW.

Helt slut efter kvällens danspass! Började må illa under passet, hoppas jag inte börjar bli sjuk. Mina ben och armar är spagetti... Ska hoppa i duschen nu, ta bort naglacket , smörja in mig med brun utan sol. Så man är lite fusk-brun till tävlingen på lördag. Imorgon är det restaurangen som gäller.
/ m




Bilden är sen 8:an men jag saknar den här underbara tjejen!
Min lilla becci <3

VARFÖR SKA JAG HOPPAS...

Blev en rolig kväll igår med therese och alla andra, med mycket händelser. Orkar inte berättar allt. Idag är jag riktigt trött, ska försöka sova lite till tror jag. Ska träna ikväll också.
/ m



10:48

Blev en trevlig kväll i åsbro igår. Hoppas lilla martin blev nöjd med presenterna. Här kommer bilder !














GRATTIS MARTIN!


Titta kärleksblicken...



Sista bilden, i love u!

Jag ska snart hoppa in i duschen nu, snart kommer kusinen och hennes kille upp från linköping. Och min pappa kommer även och säger hej, så måste skynda. Ikväll blir det kanske partaya inne i stan med therese.
/ m

COMING HOME!



Nya favoriten!

Skolan gick snabbt idag vi hade inställd sista lektion så sluta 11:.30 gick och käka subway med therese,sofia och mattis. Sen köpte jag present till martin som har fyllt år. Och där kommer jag spendera min fredagkväll i åsbro med andra klasskompisar och äta middag. Ska kanske in och träna innan om jag hinner. Ska tävla nästa lördag :-) har inte tävlat på hur länge som helst känns det som. Ha en bra fredag!
/ m


HAPPY AND SAD AT THE SAME TIME.


Tillsammans är vi oslagbara.
v
/ m

BLACK NAILS.

Att laga varmrätt idag med mattis gick bra, den blev god. Gick på stan efter skolan med några från klassen och jag fick träffa min therese jag bara sprang till henne så mycket hade jag saknat henne! så skönt att du är hemma igen pluttis. Nu har jag målat naglarna, ska ta bort sminket och titta på due date.
/ m


RSS 2.0