FINALLY FRIDAY!

Äntligen fredag! Ikväll ska jag ut och käka och ha filmmys med den här sötsaken...Och imorgon ska jag och min älskling sova hos mig.
Har fixat mig klar nu och har gått om tid för bussen går inte förns om 45 min.
Sen vet jag inte var vi ska äta heller men blir nog kina muren eller jensens.
Ha en jätte fin fredag!


WHY DO I DREAMS THIS SHIT?

Hej alla fina. Vet att jag inte har skrivit på ett tag men det har varit jätte mycket sista tiden. I helgen var jag och mamma i Stockholm och shoppade en hel del och såg Dirty Dancing, en jätte bra musikal! På söndagen firade jag stora syster som blev 19 år sen åkte jag hem till hjärtat och såg beck + åt pizza;)

Idag är det tisdag och jag tycker tisdagar är tråkigast av alla dagar på vårat schema. Snart ska vi ut på praktik också... 12 veckor!

Just nu sitter jag med slingor i håret, för att få bort utväxten och tittar på mitt kära True Blood! Det är sååå bra. Sen blir det är lång dusch med inpackning,rakning och ansiktsmask. Och X-faktor!!!!

Some pic!


ÄNNU EN ROLIG KVÄLL

Igår efter skolan vid 6 tiden gick jag och famlijen på bio och såg den nya animerade filmen. Modig.
Den var över förväntan faktiskt, mycket bra gjord för att vara en barn film! Sen möte jag upp Jennie och vi gick till Lilla Örebro och käkade en super god middag och drinkar. Senare gick vi ivy och sist ritz, blev väl lite för mycket av det goda så kan säga att jag var skapligt trött i skolan idag. Gjorde inte nånting satt bara med lurarna i öronen och ville somna. Men kvällen blev jätte lyckad och hade jätte kul! Imorgon är det fredag och i skolan innebär det servering.
 

 
Och grattis till min söta bäbis!!!! Som blev 2 år igår också, världens bästa vovve.


STRONGER THAN YOU

Inte skrivit här på ett tag men kan säga lite vad som har hänt under dom senaste dagarna.
Skolan går bra, redan ganska mycket läxor men dock inte svåra.
Börjat med barteknik, som jag ser jätte mycket fram emot.
Tatuerade mig i torsdag, min första och jag är jätte nöjd med den.
Var på strömpis "premiären" i fredags med min bästa vän som jag inte träffat på 5 veckor, jisses vad jag har saknat dig! Och vilken kul kväll vi fick, bästa kvällen på länge.

Just nu har jag gjort två läxor, men ska packa en sov väska och ta bilen till min Alex.
Haha lite svullen arm och ingen bra bild dessutom...

RSS 2.0