22.16

Bloggar inte så mycket nu på sommarlovet men tänkte berätta lite om dom senaste dagarna osv... 
Kom hem ifrån pappa för några dagar sen jag och älskling körde ner till Linköping för att umgås med dom. Var jätte trevligt med bio och kina mat. Och tack så hemsk mycket pappa för bidraget till resan, så sjukt snällt. 

Idag var jag och älskling på marieberg och tittade runt lite, åt lunch där också mys... 
Imorgon ska Ronja få fräscha till mina toppar lite, börjar bli slitna. Sen ska jag träffa Erika en stund. På onsdag blir det liseberg med familj och pojkvän. Och på söndag åker vi till Kreta, bara jag & min kärlek i 2 veckor. 

RESA BOKAD MED MITT HJÄRTA

Nu har jag och älskling bokat resa till Kreta och vi åker om bara 16 dagar! Den 29 juli , ska bli så jävla skönt att komma iväg från den här "kalla" sommaren. Vill bli brun och ligga på stranden, åh vad jag längtar!
 

15.30

Igår var jag på m-berg med Erika, inte träffat henne på hur länge som helst. Var jätte mysigt, några påsar följde med hem också. Sov till 12.15 imorse, ska jobba kväll idag... Men är fortfarande skit trött så ska nog lägga mig en stund igen sen fixa i ordning mig och ta bilen in till stan. Mamma kom hem med grönsaker och dipp förut med så vill hinna slänga i mig det också, så himla gott!
 
Idag har jag och älskling 15 månader också, och vi båda ska jobba men åt varsitt håll. Imorgon träffas vi igen iaf! Älskar dig mitt hjärta.
 

 
Jag är så kär.

DON'T GIVE UP

Inatt åkte min älskling upp till Stockholm igen för att jobba, du är så duktig gubben! Ikväll kör jag en utgång med min bästa vän på Satin. Ha en fin kväll.
 

RSS 2.0