21.55

Varit en jätte kul helg i linköping hos pappa. Vi gick ut och åt i lördags, mycket gott. Sen fick jag mina presenter, en ny mobil , en kamera , pengar och navelpiercing. Är hur nöjd som helst verkligen. Imorgon är det skolan igen och vi ska vara på restaurangen. SAKNAR MIN THERESE!
/ m



19.05

Blev en helt okej kväll igår med härliga jennie! Idag har jag städat och pluggat som fan verkligen, har en inlämningsgrej som ska vara inne senast kl 22:00 ikväll och jag trodde den var tills på lördag... Men jag hann klart nu inte världens bästa men den får duga. Ska snart äta , är hungrig. Imorgon åker jag till linköping kul att träffa alla där nere igen. Dom ska fira mig för det har dom inte gjort ännu :)
/ m




Min fina,vackra,jobbiga och söta lillasyster!
Jag har saknat dig så.

EVERYBODY DANCE NOW!

Varit på stan idag och myst med min fina becca. Hittade ett par jeans-shorts. Nu sitter jag och käkat popcorn + cola. Ikväll taggar vi Club Haze gymnasiefest!
/ m



23.44



Nu väntar sängen, godnatt.
/ m

12.45

Sitter här och väntar på min lilla therese. Imorgon åker hon utomlands, inte alls avundsjuk... Men shit vad jag kommer sakna henne. Nu ska jag gå och äta något.
/ m




12.29

Filmen vi såg igår hette Sanctum 3D , det var premiär. En värd film att se, het okej var den. Tog bussen hem och somnade ganska sent. Nu håller jag på att packa till jennie ska sova där inatt, mys! Men först ska jag in till stan med mamma. Puss.
/ m



21.30

Kul dag i skolan, vårann mattelärare blev arg för therese tog mig mellan tuttarna? haha lite kul. Snart åker min plutt åker utomlands också :( <3 Imorgon slutar vi 13.00 skönt sen blir det träning och bio med dom bästa. Nu ska jag kolla på CSI miami.
/ m



Älskar min plutt!

22:16

Ska lägga mig och sova nu med Jasmine. Godnatt.
/ m



Finaste tjejen!

16:42

Bilder ifrån igår när vi lagade mat till gäster.


Min och Mattias räkcoctail som var förrätt.
(Therese bild)








Är sjukt trött idag, vill lägga mig och sova en stund men då sover jag inte ikväll. Ska titta på film nu eller plugga.
/ m

GRATTIS MAMMA! <3



Grattis min älskade lilla mamma. Jag skulle inte kunnat haft en bättre mamma än dig. Jag är så tacksam för allt du har gjort för mig under alla dessa år. Du märker direkt när jag är ledsen och stöttar mig med det bästa du kan och det hjälper alltid! Du är så underbar, jag älskar dig över allt annat! Hoppas du fick en bra födelsedag.








Skolan idag gick skit snabbt, jag och therese kom lite försent haha. Fick sluta vid halv 11. Då gick jag och therese med några på stan och tittade runt. Åkte hem sen sov jag typ 2 timmar... Sen kom det gäster och firade mig och mammas födelsedag samtidigt. Jag fick en SKIT snygg jacka, parfym , presentkort och fina blommor. Imorgon ska vi laga mat i restaurangen till gäster. Mattias och jag ska göra räkcoctail som förätt. GODNATT!
/ m

I'M WILL BE WAITING FOR YOUR ANSWER!

Idag har jag tränat i 3 timmar , as skönt! Nu sitter jag och pratar med becci, ska snart sova. Laga mat imorgon i köket igen. Puss
/ m



Tycker faktiskt synd om dig, ärligt talat...

17 ÅR!

Har haft en underbar 17 årsdag! Fina vänner kom hit och åt middag, ni är sjukt bra allihopa. Jag fick en rosa dildo(fast det kunde jag nästan räkna ut -.-) en korsett,navelpiercing,halsband och örhängen. Jätte bra kväll blev det. Nu ska jag sova, är dödstrött. Pusssss.
/ m





22:35

Vi var uppe i kilsbergen idag med klassen men självklart fick vi sämsta vädret. Hatar snö just nu, det räcker. Vi skulle åka längdskidor och pulka men jag och therese åkte inte längdskidor, haha. Sen titta mest jag,alex och miranda på när dom andra åkte pulka. Städade rummet när jag kom hem och gjorde mat. Nu ska jag sova, imorgon är det min födelsedag, 17 år!!! Hoppas det blir en bra dag.
/ m


Lite bilder från idag.




Klockren bild på tässis!




Älskar dig gumman! v

DISNEY!

Sitter och lyssnar på disneylåtar, man blir aldrig för gammal för disney!

Några favoriter :

Lejonkungen 2.



Aladdin.



Det magiska svärdet, kampen om camelot.


Nu ska jag upp och titta på CSI miami. Puss.
/m


ONSDAG.

Skolan gick segt idag tyckte jag, äcklig mat också. Gick och mötte Erika efter skolan vi tog bussen till Marieberg och åt kina mat direkt när vi kom dit, det finns ingen godare mat! Sen gick vi runt i alla möjliga affärer , hittade en del grejer. Sen gick vi till coop jag skulle köpa en fet godispåse tills imorgon då klassen ska åka upp till kilsbergen och åka längdskidor. Jag och therese kommer ju trilla innan vi ens har börjat åka. Var jätte kul att få träffa Erika igen, du har varit min vän i många år och kommer alltid att vara det, i love u!








+ värmeskydd till håret, örhängen och mobilsmycke.
/ m

19:50

Idag lagade vi mat i köket och gjorde choklad granityr (stavning?) till pannacottan, som blev så god. Men när vi skulle göra choklad grejen slutade med att alla hade choklad i ansiktet nästan förutom jag & alexander haha. Slutade vid halv 3, åkte hem och tränade. Nu vill jag att det ska bli fredag för då fyller jag! :-)
/ m

2 bilder från idag.



Snygga kocken... det är en sak jag inte ska bli KOCK.


Goda pannacottan.

HOW MY HEART BREAKS.

Glad men deppig på samma gång. Har blivit ledsen många gånger men ändå orkat rest mig upp. Jag har kämpat , försöker letar efter svar. Jag vill se mina läppar le men ändå mår jag inte bra. Jag måste tro på mig själv. Du gör det bara värre för dig själv och det tycker jag är synd.



18.22

Idag var vi i köket och gjorde pannacotta , mums! Hoppas vi får äta dom imorgon bara. Slutade vid 11 tog bussen hem, sov en stund. Nu ska jag äta kycklingpaj sen titta på solsidan. Förut idag ringde pappa också och berättade vi ska åka till Cypern den 9 september, as skönt! Är ett tag kvar men något att se fram emot i alla fall.
/ m



Bilden är tagen för 2 år sen i Cypern.

17:36

Slutade halv 1 idag, åkte till marieberg efter skolan med mamma. Käkade där och titta runt lite. Hittade en jätte fin mjukisdess, i ljusblå. Min fredag kommer spenderas hos becca sover där också, mys!
/ m

2/2-11.

Vet att jag inte har skrivit här på några dagar men har inte haft lust. Har inte mått så bra med andra ord.


Skolan var kul idag, så härliga klasskompisar. Efter skolan solade jag med mamma, jätte skönt. Somnade till och med. Nu har jag ätit pizza, gott.
/ m

RSS 2.0