NEVER WITHOUT YOU

Var i restaurangen idag och jag gjorde pannacotta, Blev en ganska lugn dag för mig men ändå var jag helt slut, men jag sov en stund hos älskling senare. Efter skolan mötte jag upp Sofie för vi skulle hitta nått att ha på oss till tävlingen men vi hittade ingenting... Men verkar som det löser sig nu, ska upp och prova en dräkt imorgon på dansskolan. Imorgon går min buss 07.10, kul va? Vill bara bo i stan så man har nära till allt.

Vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är verkligen allt för mig.

WE ARE ONE

Skönt med lång sovmorgon idag, ska snart gå mot bussen och ha 2 lektioner i skolan + skolfoto som jag inte alls gillar! Efter skolan följer jag med älskling hem och sover kvar där, sen är det ju sista träningen ikväll innan tävlingen på lördag!

lovelovelove dance with you!

BARA DU SOM GÖR MIG GLAD

Bilderna sen i fredags...
Mattisen och min finaste pojkvän!


Tässan goes wild!


Haha kolla deras ögon, dör av garv!


Jag med världens finaste kille, han är verkligen det! v

RÖDHÅRIG ELLER BLOND?

Ska jag våga bli rödhårig? Är så sjukt trött på mitt blonda som jag har haft i hela mitt liv... Snälla svara vad ni tycker.

Den här färgen typ.

I WILL ALWAYS SEE YOUR SMILE

Igår spenderade jag min fredagkväll i Karlskoga med dom bästa! Sen sov jag hos mitt hjärta, såååå mysigt! Idag fyllde Emmy 18 år så vi tog en tidig buss hem till mig för att fira henne. Nu har vi ätit god mat och mysigt framför Fångarna på fortet. Bilder från igår kommer nog imorgon. Pussss


YOU ARE MY ANGEL AND YOU SAVED ME FROM THE DANGER.

Idag hade vi restaurangen öppen och hade bara 11 gäster, just nu står jag i köket och bara längtar tills jag får servera om flera månader som jag egentligen vill göra. Idag gjorde jag inte speciellt mycket kan jag påstå... :d följde hem min snuttis hem ett tag sen hämtade mamma mig. Har övningkört idag också, gick lite bättre. Nu ska jag se Robinson!Min söta Therese! Loveeeeee.Jag & mitt hjärta i söta kock-kläder.

DRAMA EFTER DRAMA...

Kan bara säga att skolan gick piss idag, ville bara dra därifrån. När jag kom hem var det bara byta om sen åka och köra zumba med mammi, blev genast mycket gladare! Man måste bara älska dans. Sen har jag övningkört i mörket med Roy! Nu ska jag duscha...

Idag förändrades du verkligen i mina ögon!

22.44

Kom hem från Cypern i fredags, har varit så jävla skönt att få vara i värmen i en vecka. Men var skönt att komma hem också, har varit med min älskling hela helgen som jag hade saknat så. Bilder kommer nog tror jag, annars finns det några på facebook :)Du är verkligen hela min värld, kan inte vara i värld där inte du finns.
Love you!

NEVER LEAVE ME.You got that smile.
That only heaven can make, I pray to God every day that you keep that smile.
You are my dream, there's not a thing I wont do.
I'll give my life all for you, cause you are my dream.

And baby everyting that I have is yours.
You will never go cold or hungry.
I'll be there when you're insecure.

Let you know that you're always lovely.
Boy, cause you are the only thing that I got right now.

One day when day sky is falling.
I'll be standing right next to you.
Right next to you!!! v


You will never understand how much I love you!


TILL SKOLAN.

Nu åker jag till skolan och har idrott & engelska B! Senare har jag träning på knuts med Sofie och efter det ska jag hem till älskling och sova där. Mys på't!Jag idag.

LAY YOUR LOVE ON ME.

Sitter och kollar på idol just nu med lillasyster. Imorgon börjar jag egentligen 10.10 med bara ett klassråd så det skiter jag nog i och börjar 13.20 istället. Annars mår jag sådär faktiskt, blivit jätte snorig sen helgen och ont i halsen börjar jag också få. Inte så kul när man åker till Cypern på fredag, ska bli så skönt att få komma till värmen ett tag!


BARA FÖR IKVÄLL.

Nu är jag utklädd till katt och ikväll taggar vi Idas&Jennies maskerad-fest i pålsboda! Bilder kommer nog senare... Jag åker och sover hos hjärtat efteråt.


KLUNKHYTTANStackars martin fick kaffe över sig...Fick besök av en söt liten hund också.

Bilder ifrån Klunkhyttan, var ganska kul ändå att åka dit även fast inte vädret var världens bästa. Vi fick plats inomhus också, så vi slapp sova i tält. Kom hem vid 11 idag, sov i 2 timmar. Nu är min älskling här och vi ska ha lite myskväll.

RSS 2.0