BRY DIG OM DOM SOM VISAR ATT DOM BRYR SIG OM DIG, RESTEN KAN DU SKITA I.

Blev bjuden på lunch igår hos Maria. Lax med citronsås, var riktigt gott! Sen tog vi bilen till marieberg och jag fick med mig två tröjor hem.

Idag känner jag mig helt slut så jag och älskling ska bara mysa ner oss i soffan med massor med bra filmer, pizza och godis. Det är vi värda känner vi ;)

  

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Ännu en toppen helg har passerat. I fredags var det Martins place som styrde och det blev en så lyckad kväll med god mat & dricka och härliga människor. Och igår var jag och älskling hemma hos mig och tog det lugnt, åt bakis mat som smakade så bra dagen efter! Imorgon ska jag troligtvis träffa efterlängtade Maria får se vad vi hittar på. Men nu ska jag krypa ner i älskling famn och se film.
 
Juste, i veckan var jag hos tandläkaren IGEN för att prata om mina förbannade tänderna, eller ja "överbettet" och just nu är det ingen annan utväg än att ta tandställning, fan min student är förstörd....
Du är bäst i alla lägen min fina mamma

00.29

Sugen på en till tattooooooo!

I CAN DO IT AGAIN

Både igår och idag har jag gått upp skapligt för att gå ut och jogga eller ta en powerwalk, måste verkligen träna upp min konditon igen sen jag slutade dansa. Men så mycket som jag saknar det, vill sätta igång och börja igen men vi får se.
Har bott hos min älskling lite mer en vecka nu och allting fungerar så bra, jag är så himla lyckling med dig hjärtat!

Imorgon kommer min fina familj hit till oss och vi ska bjuda dom på middag. Vuxen poäng!


Gamla härliga dansbilder och en mycket saknad partner!


 


Miss miss miss miss you.

15.46

Har flyttat till älskling i 1 månad nu, haha ska bli jätte mysigt! Får väldigt mycket tid för oss själva, så får vi även passa på att känna hur det känns att bo ihop titt som tätt.
Ikväll ska han och Martin ut och käka på brasseriet, och jag känner att jag inte vill tränga mig på en "killmiddag" ;) så antagligen får väl jag åka hem till familjen ett tag och käka där eller sitta hemma själv med en pizza i knät haha.

Har 3 prov nästa vecka och jag orkar inte med så många prov på samma gång, men ska plugga imorgon för idag tänker jag bara ta det lugnt är helt slut.
Hoppas ni får en mysig lördagkväll.


1 ½ år!
Älskling, jag börjar med att säga tack.
Du är mitt ljus över dagen, du är mit lugn varje natt.
Du mitt livsgjädje, du är min medicin.
Du är min och jag är bara din.
Du är den jag alltid önskat att jag har haft.
Du är min styrka att överleva, du ger mig inre kraft.
Att jag nånsin skulle få dig på fall, de var nått jag inte trodde.
Hoppas att du känner som jag, att vara vänner va bra men tillsammans är underbart!


Jag älskar dig.

GÖR MIG FRISK NÅN TACK?

Igår åkte jag hem ifrån skolan nästan direkt på morgonen, orkade bara med bartekniken sen kände jag att min kropp bara ville falla ihop. Har känt mig jätte dålig i flera veckor nu men gått till skolan ändå och inte försökt att bli frisk. Så jag har varit hemma idag också. Druckit massor té, ätit godis, tittat på true blood med snyggingen alexander skarsgård och tittat på dinsey filmer med syster. Tror jag är hemma imorgon med eftersom jag har ont i halsen, huvudet, näsan rinner och fruktansvärt ont i hela kroppen. Känner mig lite som en gammal tant -.-

Ne nu blir det mer true blood innan sängen.


Världens bästa vovve som jag fick mysa med hela morgonen.


 
 

THE ONLY ONE WHO KNOW ME
I miss my best friend

RSS 2.0