TRUST IS WHAT I GOT TO DO...

Igår började jag och Sofie på dansen igen men inte på Nerkies längre utan Knuts Säborgs, vi har alltså bytt! Det kändes jätte bra, var så jävla kul att komma igång igen. Sen kom min sötnos och mötte mig och han hade det gjort det så mycket med ljus,godis & chips framför Robinson.

Nu håller jag på och packar för fullt, vi i klassen + livsmedelsprogrammet ska sova i Klunkhyttan som typ ligger i ... skogen? Och vi ska sova i tält, allt får verkligen inte plats i väskan. Hoppas det inte blir regn. Ska ta bussen in till älskling sen igen och sova där inatt. 



Du är min kärlek.

I DON'T KNOW WHAT'S WORTH FIGHTING FOR, I JUST WANT TO SCREAM!







Mina tankar sprängs i huvudet. Jag vet ingenting... Varför ska allt vara så svårt?

I'M ALWAYS BY YOUR SIDE.



Jag är så glad att jag fann dig! Du vände hela mitt liv till nått bra. Mina känslor för dig är obeskrivliga.
Jag älskar dig Alexander!


MUFFINS!

Idag gjorde jag & älskling choklad-muffins med glasyr och strössel. Imorgon ska vi sälja dom på stan så kom och köp vetja! Alla i klassen skulle göra nånting som man ska sälja... Har precis ätit tacos och nu ska jag hoppa in i duschen!


THIS BOY, I REALLY LOVE!

Började 9 idag och gjorde inget speciellt i skolan direkt, skulle typ skriva om sin framtid som man gjorde i typ 3:an? Efter skolan gick jag,linnea,mattisen,hjärtat och martin till Wayne's Coffee och fikade. Sen träffade jag emmy och gick och fikade med henne också hehe! 

Ska nog sätta mig och kolla på fångarna på fortet sen med en skål med mjölk och jordgubbar!








SVAR PÅ FRÅGA!

Fick en fråga från anonym vart tröjorna är köpta?
Den randiga mag-tröjan är från Rut m.fl och den vita toppen är från Gina Tricot :)


YOU MUST FIGHT SOME MORE.

Nytt i garderoben!



Imorgon börjar man 2:an vill gå ut 3:an nu istället! Jag börjar verkligen bli skoltrött nu känner jag. Men men bara att stå ut, börjar klockan 9 imorgon. Så nu blir det film sen sova!

YOU CAN WIN BUT YOU WILL NOT COME FAR.

Ska fixa lite här hemma nu , städa , stryka tvätt och lite mer. Senare åker jag in till stan och tar en fika med Linnea. Puss



tired of being a toy

Seriöst...

YOUR BEAUTIFUL SOUL

I fredags åkte några från klassen upp till Karlskoga hem till Mattisen. Kul att träffa dom igen. Vi bakade pizza,tittade på film och hade det bara chill. Jag, dennis, älski och martin stannade till halv 1 sen tog bussen tillbaka till Örebro och sedan gick vi till donken. Blev en jätte bra kväll förutom jätte blöta tyg-skor. 

Igår åkte jag och alex hem till mig för vi skulle vara barnvakt åt Wilma, det blev chips,godis och pizza mumma! 

Här är lite bilder från fredagen!










YOU ARE ALL I GOT HONEY.

Fick med mig lite grejer hem från m-berg. När jag kom hem ringde jag upp my lover och prata lite sen åt jag kycklingsallad. Nu ska jag måla naglarna och imorgon bitti ska jag upp kl 6 ;o!!! Ska jobba på Roys jobb fram till 1, måste ha pengar til körkortet.



Och mitt efterlängtade örhänge kom för några dagar sedan hur snyggt som helst enligt mig!


SHOW UP THE BODY YOU GOT.

Jag gick upp 9 i morse och åt frulle! Duktig tjej där men inte lika duktig att somna om till halv 1... Nu har jag druckit latte så är ganska pigg:) ska åka till marieberg lite senare och handla nödvändiga grejer och kanske en ny bikini tills jag åker till Cypern. 


PROMISE YOUR WORDS...

Har haft 2 underbara dagar med mitt allt. Vi har ätit saigon,spelat spel,gått på stan, hälsat på bästis på sjukhuset, kollat film och bara myst! Jag älskar dig över allt annat Alexander

Åkte hem runt halv 8 och nu ligger jag i sängen med musik i öronen ska snart se film. Ska försöka lägga mig tidigare nu när skolan börjar snart...


TAKE MY BREATH AWAY



Bion var värd att se! Efteråt hämta vi upp mitt hjärta och nu ska vi mysa ner oss framför en film.
Puss

TELL ME WHAT YOU FEEL WITH JUST ONE KISS.

Nu åker jag,Wilma & Roy in till stan och ser på bio! :)


MAYBE ... MAYBE NOT.

Sitter med en god latte just nu , kommer inte gå så bra och somna inatt men skit samma! Det som får underhålla mig resten av kvällen blir Criminal Minds. + att min snuttis får gärna komma hem nån gång!!!


DU GÖR DET INTE DIREKT LÄTTARE...

Hade en mysig kväll med bästa vännen igår! Tog ett kvällsbad också, jätte skönt. Sen mario-kart turnering mot småtjejerna. Idag kommer Felicia upp från linköping och stannar en natt, så det får väl bli en "syster"kväll idag. Hoppas ni mår bra alla fina!




NEVER SAY NEVER

Nu sitter jag framför datan med hög musik och käkar nudlar med kycklingsmak. Ska gå mot bussen om en stund ska in till stan och göra något ögontest så jag får börja övningköra. Sen träffa älski & martin :)











+ Att jag saknar dansen såååå sjukt mycket och min underbara partner!

I WANNA TRUST YOU.

Hemma efter 2 dagar i en sommarstuga vid askersund. Varit så mysigt med min bästa älskling och hans mamma. Tog en skön dusch när jag kom hem och nu ska jag laga mat.



Jag älskar verkligen dig!

ALLTING LÖSER SIG.

Träffade bästa becca igår ett tag, har inte sett henne på jätte länge. Du är så bra gumman! Nu har jag packat klart ska snart gå till bussen för att åka till hjärtat. Sen åker vi och hans mamma till askersund. Ha en fin lördag!!!




Hitta en söt gammal bild sen 8:an!

14.00

Hjärtat sov kvar här igår också, saknat han så mycket! Vi bakade choklad-muffins igår, som blev jätte goda. Vi vaknade för 1 timme sen och åt en god frukost ute, mys. Nu ska vi snart börja fixa oss ska in till stan och äta ut för vi har 4 månader idag. Sen sover jag kvar hos honom. Pussssss




WONDERFUL LIFE

Kul att man var tvungen att åka till vårdcentralen kl 10 förut... Jag har fått världens infektion pga av hålet jag tog i örat. Är helt svullen och hela örat är stenhårt + att jag har var-bölder vid kinden så det har spridit sig mot ansiktet. Nu fick jag i alla fall pencillin hoppas fan det blir bättre! Kan inte ens sova för att det spänner i hela huvudet eller knappt äta för att det har spridit sig mot halsen också. Ska fan stämma han som tog hålet för han tog alldeles för nära ansiktet. Aja nu får jag bara hoppas att det inte har spridit sig mot skelettet för då är jag illa ute...

Nej nu ska jag vara mer positiv mitt allt kommer snart till mig och sover här inatt. Han är säkert värsta pepparkakan. Men det ska jag också bli när jag åker till Cypern den 9 september :)))!



Snuttis och jag på min födelsedag så bilden är ett tag sen!

RSS 2.0