ALLT PÅ TOPP

Igår gick jag upp rätt skapligt. Åkte in till stan, var på banken, lämnde hyrfilmer och solade i 27 min, vilket bra ställe! Fick genast färg, för det lär man ju inte få av vanliga solen som aldrig verkar komma fram ordenligt.
Sen hämta jag fina Josefine i pålsboda och vi åkte och shoppade på m-berg & åt kina buffé, mysigt var det. Den tjejen är bra hon!
 
Idag har jag mest bara legat i sängen, åkte ner en snabbis till affären för att handla åt mammsen. Nu håller jag på att packa. Får äntligen sova hos min efterlängtade älskling som kommer hem från Stockholm. Pusssssssss
 

I NEVER WONT TO LOSE YOU

Sov hos mitt hjärta inatt, kl 03.30 gick han upp och åkte upp till Stockholm för att jobba. Saknar dig redan... Skit väder är det idag också så jag och lillasyster tog bilen in till stan för att hyra film och köpa godis, så nu blir det mys med henne.
 
Min midsommar var toppen dessutom, visst att vissa sabba stämningen ganska mycket men jag hade kul i alla fall! Puss så länge.
 

 

I'M GONNA MISS YOU

Får bli lite nattblogg ikväll, förut skjutsade mamma ner mig och Wilma till Linköping. Pappa är utomlands så vi ska ändå umgås med Felicia och världens bästa farmor. Min älskling åker inatt upp till Stockholm och jobbar till torsdag, hoppas vi ses då. För jag saknar dig redan. Och den här veckan är jag ledig från jobbet och då åker han och jobbar... Nu blir det väl film eller sova för min del.Mina fina systrar (men gammal bild)

SÅ JÄVLA LYCKLIG

Hej på er! Jobbade hela helgen, så i söndags sov jag och älskling hela dagen... Och igår var jag lyckligast på hela jorden, jag har körkort nu! Fatta vilken frihet, kan ta mig vart jag vill, lyssna på den musiken jag vill och inte bry mig om alla andra i bilen. Åh så skönt! Så jag,älskling och hans mamma köpte god mat och snacks hem efteråt. Var jätte mysigt. Och idag tog jag bilen ner till bästa vännen för att träffa henne och dricka kaffe & prata om allt.

Och förut när jag kom hem stod det här på mitt bord, tack mamma och alla andra i familjen!


WHY CAN'T THIS MOMENT LAST FOREVER?

Just nu är jag bara så himla glad! Allting idag har gått bra + att jag har sommarlov nu. Känns så himla skönt. Nu har jag precis sovit ca 2 timmar, gött. För att orka jobba ikväll börjar kl 18. 

Saknar min bästa kompis också!RSS 2.0