LÄKARBESÖK

Gå till läkaren alldeles själv imorgon, hatar't! Jag och sjukhus går liksom inte ihop...

Och jag längtar redan till helgen!

20.51

Fredags var en kanon kväll! Familjen,älskling + Emil åt en jätte god middag och drack gott rosé. Sen blev det utgång med älskling,emil,martin,viding och basse, senare kom Dennis också. Blev massa goda drinkar och en jätte rolig kväll framför allt. Vi somnade vid 4 på morgonen...

Så lördagen sov jag och älskling ut, sen gjorde vi oss i ordning för att servera på odd fellow med martin,sara,viktor och mattias. Allt gick jätte bra och efter det gick vi till frimis och hade de lika kul som i fredags mer goda drinkar och en del dans. Så de blev en jätte kul helg med familj,älskling och vänner!

Och nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska se beck :)från frimis.

HÄRLIG HELG

Ännu en bra helg har passerat!
I fredags efter skolan började jag och älskling fixa vår förfest vi skulle ha, sen framåt kvällen kom Martin,Simon,Mattias, Sara, Maria och Frida det blev biljard, god dricka och pizza sedan gick till vi till strömpis och senare mot kvällen blev det lite kaos men det blev verkligen en toppen kväll! Hoppas min älskling var nöjd för de var honom vi skulle fira :)

På lördag var det knappast något vila heller då skulle jag, älskling och Michelle och halloweenfest (var länge sen man körde 2dagars)  jag var utklädd till Alice i underlandet, älskling var tjuv och Michelle var militär. Var en helt okej fest och vi åkte hem vid 1 tiden.

Idag hade jag ingen skola så tog en lång sovmorgon sen åkte jag och tittade lite julkappar :) börjar närma sig!


 

  
HAPPY

Helgen har varit jätte bra! I fredags åkte jag och älskling hem till min familj som jag inte har sovit hos på evigheter, vi var uppe sent och bara sociala. I lördags tog jag och älskling bilen upp till Köping för att fira Eva där och vi åt på en bufférestaurang, jätte gott! Och i söndags solade jag med mammi, sen köpte jag och älskling lite gott och gjorde sallad på kvällen.

Idag i skolan hände det lite grejer så det sluta med att jag fick skjutsa en kompis till akuten för han hade gjort illa handen. Och vi satt där i 4 timmar... Så både jag och älskling var svin hungriga men vi delade på en pizza;)
Imorgon är det skola igen men slutar ganska tidigt imorgon och framåt kvällen ska jag mot Hallsberg :) Sen eventuellt bio med hjärtat mitt.


21.14

I morse jag mig i ordning som vanligt och skulle väcka älskling och han var så varm och mådde inge alls bra och hade feber. Så jag mötte min fina Maria och hon har bytt till min grupp i projekt och företagande känns jätte bra! Lunchen spendera jag, Maria, Frida och Sara på la baugette. Sist hade vi bild.

Efter skolan gick jag hem och tog hand om min lilla sjukling sen vid 4 tiden gick jag och mötte upp min gose Jennie och vi tog en lång fika eftersom vi hade så mycket att prata om! Sen skulle hon jobba och då åkte jag och älskling och köpte mat.
Nu blir det film med älsklingen, imorgon börjar praktiken!
Hej igen Lilla Örebro...

 


 

 
Haha så gamla och fina minnen ihop, du kommer alltid vara en utav dom bästa.

RSS 2.0