21.45

Hade buffén öppen idag i skolan, gick väl ganska bra tycker jag. Efter skolan bokade jag några körlektioner sen gick jag upp på stan för att möta upp fina Josefine. Vi gick och provade lite kläder och ett par shorts och en navelpiercing blev det för mig. Fikade inne på krämaren också, så mysigt. Finns alltid för dig gummsan det vet du! Sen när jag kom hem åt jag en jätte god laxrätt som mamma hade gjort. Nu ska nog ringa Alex sen kolla på BB-avsnittet från igår.

Fick en fråga igår på bilden nedan var jag hade köpt skjortan, den är från H&M! :)


Min snutta Sofie har åkt på en hjärnskakning också, vilken otur du hade hjärtat. Krya på dig!

EN DÅLIG DAG SOM BLEV BRA

Skolan var bara en skit dag rent ut sagt. Kändes som inget gick bra... Har ju slutat med servering nu och måste ha storkök. Som jag har sagt tidigare jag ska aldrig bli kock. Men när jag kom hem och fick lite sömn mådde jag genast bättre, jag storstädade hela rummet, strök alla kläder, möblerade om i rummet och sen kom det en som ville äntligen köpa min moppe. Och jag blev så nöjd med priset! Äntligen råd med körkort!!!! Gäller bara att kunna köra och kunna teroin. Ska lägga mig tidigt ikväll ska upp tidigt imorgon, hatar att börja 8. Ha det bra!


ZUUUUUMBA

Oj nästan en vecka sen jag skrev här!! Haha men i alla fall i torsdags drog jag,älskling & pappa och hela den sidan av släkten till Sälen. Så jävla mysig stuga vi hade... Åkte hem på söndagen och sov hos älskling. Idag gick skolan väldigt fort, gött. Har övningkört lite nu och zumbat med mammi så nu blir det duschen.


20.50

Tjohooo! Idag klarade jag av halköringen Risk 2:an som den heter. Så var ledig från skolan idag. Tog tåget från Laxå efter halkan och gick och lunchade med älsklingen. Sen tog jag bussen hem och tränade zumba med mammi. Nu har jag precis slängt i mig lite kvällsmat och ska ta 21.30 bussen till Örebro mot min honeybunnie! 


SOME DIE YOUNG

Igår övningkörde jag innan skolan började med en ny lärare, kändes ganska så bra. Måste bara öva mer inne i stan och mer teori. Ska köra halkan på måndag så ledig från skolan också! Hade servering idag och jag kan säga att jag inte gjorde mycket vi hade typ 4-6 gäster... Åkte med mamma hem och vi stannade och handlade till en rätt som jag ska göra hemma till dom ikväll. Sen tvättade jag min moped och tog kort på den så snart ska den upp på blocket så jag kan få pengar till mer körlektioner och körkort!!! Nu ska jag lägga mig i sängen med datan i knät och titta på gårdagens avsnitt av BB.


00.23

Hej på er alla fina. Har inte skrivit på ett tag nu men har inte varit hemma ett dugg nästan. Hur som helst idag hade vi servering och det gick bra sen följde jag med mammi till marieberg och en ny bh & lite trosor fick följa med hem. Sen övningkörde jag hem, måste boka in den där halkörningen. Nu sitter jag hemma hos älskling och imorgon är vi lediga, så skönt. Så kl 12,45 tar vi tåget till Köping och stannar hos Alex pappa över helgen. Puss så länge!

FREE FALLING

Guld helg!
I fredags gick skolan jätte snabbt och det var bra för min del hade så mycket och fixa inför festen (min & Martins 18:årsfest) Åkte runt och köpte allt möjligt inför kvällen. Sen hem slänga i sig fet mat så man mådde bra under heeeela kvällen. Sen åkte Martin och Alex ner till lokalen och började fixa och jag gick hem till Becca där hon och Oskar var, den tjejen kan verkligen sminka! Tack så hemsk mycket gumman.

Sen var festen igång, vissa fick väl i sig lite för mycket av det goda till sist. Så sådär jätte kul var det inte att städa, men jag är så glad att folk hade kul!

Lördagen var lugn, förutom att jag, Martin, hans mamma & älskling var tvungen att åka ner och städa det sista. Sen låg jag bara i sängen/soffan hela kvällen och kollade på BB. Var helt slut. 

Idag ska jag och älskling nog äta ute och hyra en film vi har ju 11 månader idag, sjukt vad tiden går.

Vad jag älskar dig.

RSS 2.0