MEXICO IMORGON

I fredags hade jag och älskling 1 år och 9 månader, snart 2 år! Vad tiden går... Jag jobbade 12-20 på marieberg sen köpte jag med mig lite gott hem till älskling och lillasyster. Vi åt tacos och såg gladiatorerna, till det hade vi gjort smält choklad som vi doppade allt möjligt gott i. Jätte mysig kväll.

Igår lördags, hade jag så jävla kul hela kvällen! Jag och mitt hjärta ville göra något mysig ihop innan jag åker till Mexico (vilket är imorgon) så vi åt trerätters på pitchers sen kom albin, mattias och martin då gick vi till frimis för att se MEDINA<3 och tur nog att vi hade vip, för annars hade vi nog inte kommit in i tid. Det blev jätte många goda drinkar och så himla kul att se medina live, så man sjöng sig nästan hes! Men så kul som de var, var det värt.

Imorse skulle jag och hjärtat säga hejdå, fy fan vad jobbigt de var! Kom tårar från bådas håll, men är man kär så är man. Jag lovar dig hjärtat att det här är sista gången jag åker 2 veckor utan dig. De är lite för lång tid... Och jag älskar dig över allt annat, glöm inte de!


Ni får ha de så bra här i kalla Sverige, för jag ska ha det bra i soliga Mexico!!

JUST NU ÄR BARA ALLT PERFEKT

Nyår blev lugnt och skönt med ändå sent, vi somnade vid halv 5 tror jag. Jag och älskling hade huset för oss själva så vi gjorde trerätters och drack gott vin. Sen vid 12 slaget gav vi varandra nyårskysseeeeeeen! Hela kvällen blev super mysig!

Dagen efter träffade jag Maria ett tag och vi pratade om allt sen fick jag min julklapp av henne, presentkort på Body shop precis som jag önska mig, tack snälla gumman!

Igår hade vi också en jätte trevlig och mysig kväll vi åt först på kina muren och sen såg vi the hobbit på bio,  väntat länge på att se den! Och den var mycket bättre än jag trodde...

Idag har vi gått runt på marieberg med lillasyster och jag fick med mig jätte fina klackskor hem! Sen åt vi på mitt jobb, mummmmaa.
OCH NU LÄNGTAR JAG TILL LÖRDAG, SKA BLI SÅ HIMLA KUL!!!!!!!!!


RSS 2.0