I KNEW YOU WHERE TROUBLE

Igår beställde jag min studentklänning tjoho!!! Jag var ledig från jobbet igår så jag gick och gjorde mina naglar :) sen gick jag till Marias praktik för att överraska henne med en present för hon fyllde år min snutta! :*
Sen har vi familjen bokat resa till Teneriffa den 26: mars underbart att komma iväg till sol!Just nu sitter jag hemma och tittar runt lite på internet ska snart sätta igång och städa sen göra mig i ordning för praktik sen kanske de blir en liten utgång med jobbet vi får se...

Är det bara jag som är lite småkär i Justin Biebers låt? Jag måste ge lite cred till den killen för han gått från en liten kille som sjöng som en tjej och ja såg ut att vara ganska liten... Men nu hela rösten är ju förändrad, han är snygg, han dansar som en gud! Så alla killar som har mobbat han så många år kan ju sluta nu, för han har blivit riktigt duktig och jag menar kolla bara hur han dansar, imponerad tjej!


 

GRATTIS MAMMI OCH GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

Idag är det min fina mammas födelsedag! Jag är så glad att du alltid finns vid min sida, ingen känner mig så bra som du gör. Vi kan prata om allt, du är unik mamma. Jag beundrar dig, älskar dig!
 

Sen är det ju alla hjärtans dag idag! Hoppas ni får en underbar dag.
Jag ska åka och hämta upp Maria nu sen ska vi till marieberg och handla lite senare ska jag ut och äta en fin middag med min älskling :)


MY BIRTHDAY TOMORROW

Har nästan glömt bort att jag har bloggen, hinner knappt skriva! Har hänt så mycket sen jag kom hem från Mexico.
Jag och Maria har beställt studentmössor, jag och hjärtat har köpt balbiljetter, jag har fått ett till extra jobb så nu har jag två stycken! Lycklig tjej, pengar rullar in :) ... Och lärt känna underbara personer på nya jobbet.

Imorgon blir jag 19 år dessutom! Inget speciellt att fira just den åldern men men, ett år närmare 20 :D


Rosor av min älskling :* du gör mig till världens lyckligaste!

MEXICO!


Sammanfattning om resan för jag orkar inte skriva allt, har varit med om så himla mycket!!

Min bästa resa hitills. Min högsta dröm har gått i uppfyllelse att få bada och pussas med delfiner haha. Mexico har det absolut finaste färgerna i havet. Snorkla är jag inte bra på. Jag har fått två underbara bögkompisar som jag redan saknar. Jag har gjort saker där som jag aldrig skulle göra hemma. Tequila är inte gott. Köra zumba i sanden är dubbelt så jobbigt som på vanligt golv. Och sist att jag kommer åka tillbaka till Mexico nån gång :)

RSS 2.0