BIOOOOO!

Måndag igen, helt okej dag! Fick sluta lite tidigare från sista lektionen. Nu är jag hemma och ska packa om till lite nya kläder. Ska på bio ikväll med Jennie, var sjukt längesen jag träffa den tjejen! Så ska bli jättekul, efter det när klockan typ är halv 12 möter älskling mig och sen sover jag där.


NATT BLOGG

Hade en sån sjukt kul kväll igår! Jag och älskling åt på Barbeque Village med Martin. Sen gick vi hem till Alex och då skulle jag slinga håret på Martin. När jag redan hade satt i färgen så titta jag på klockan och såg att det var bara 30 min kvar tills vi skulle möta Elsa på stan. Så han fick bara ha i färgen i 30 min, men han blev så nöjd ändå det är ju huvudsaken:) Aja, vi mötte upp Elsa och gick mot Strike och disco bowlade. Jag vann haha! Men super kul var det.

Idag har vi bara umgås med min familj hemma med spel och tvn. Imorgon eller ja, idag blir det ju... ska vi till adolfsberg och fira älskling kusin som blir 12 :) 



Vad jag saknar att dansa med dig!

LUCKY

Torsdag, skolan var faktiskt skit kul idag! Hade typ inga gäster i ju för sig men Jag och några fler fick en uppgift att göra utanför skolan så gjorde i stor sätt ingenting. Vilket var skönt för jag hade så svårt att sova härom natten. Efter skolan skulle jag gymma med syster vi fick en PT också som skulle visa oss vilka maskiner som var bra för vad. Kändes jätte bra, tränade i 2 timmar. Sen åkte jag hem till älsklinge och vi har gjort grönsaker med dipp och nu ska vi se film. Ha det bääääst! 
 

23.44

Måndag igen! Och ovärd dag i skolan först börjar man med svenska 9.20 slutade 10.35 sen håltimme till 14.30 för sista lektion! Jag och älskling gick hem och sov i en timme sen åkte tillbaka för den sista lektionen. Köpte med oss slingor hem efter skolan som jag har suttit och gjort på älskling nu, jag slingade mitt hår i helgen och då blev snuttisen också sugen :p men han blev så söt sååå!! Vi gjorde kycklingsallad förut också, mumma... Imorgon börjar vi 13.20 med skridskor på idrotten , vill inteeeee!


GLOW

Heeeejsan, åt en god frulle i morse sen efter det har jag och älsklingen spelat Mario Kart och Crazy Taxi! Ska snart ut och övningköra och öva på att pakera. Senare ikväll ska jag ut och äta med mina gamla GLOW-tjejer eller 4 utav dom iaf, ska bli kul att träffa dom igen! :)



IT WILL RAIN

Godmorgon på er!
Ska snart övningköra till Kumla med Roy och köpa lite gott till mig och älsklingen ikväll. Och snart blir man 18 år , kan knappt fatta! Så guuuuuuuld. Ha en mysig lördag för det kommer jag ha :) Pussssssss


BILDER FRÅN DOM SENASTE DAGARNA






Tog ett till hål i örat brevid det andra där uppe.


SATAN I GATAN

Idag börjde vi halv 12 i skolan och nu när praktiken är slut så börjar vi med servering :) Lite ovärt och bara vara i skola ni 45 min sen sluta men men. Gick på stan efteråt med älskling och martin. Sen har vi ätit la baugette och spelat crazy taxi! Så sjukt roligt. Nu ska jag och min kärlek se en skräckisfilm... Godnatt!


19.21

Fick sluta tidigare idag från skolan men fick inte en så kul uppgift att göra! Vi gick och käkade la baugette med Martin förut. Sen gick jag och älskling hem och slog på en film men vi somnade båda två ett tag ;d Nu står han i duschen sen ska vi laga mat, löfbiff, pommes & bea-sås! :)


ATT DU ALLTID SKA HA NÅN ATT BRÅKA MED? FAST MAN INTE GJORT DIG ETT PISS! VILKEN VÄN...

Haft en jätte mysig helg med gäster,familj och älsklingen. Tränade en stund med syster idag men nu är både jag & älskling hungriga så ska hämta pizza! Sen åker vi nog hem till honom. Imorgon har vi nytt schema i skolan och måndagarna är sämst!



Min gosi!

FÅR NI INTE TILLRÄCKLIGT MYCKET UPPMÄRKSAMHET HEMMA SÅ NI MÅSTE TA UT DET PÅ ANDRA? VAD JAG TYCKER SYND OM ER.

Äntligen är det freeeeeeedag! Skolan gick väldigt fort idag sen gick jag,älskling & martin upp på stan en sväng. Efter det skulle vi 3 baka pepparkakor hos älskling men det var typ bara Martin som baka men goda blev dom! Senare ska jag & älsklilng baka hemmagjord pizza sen sover jag kvar här. Ha en mysig fredag! 
 


I WILL NEVER SAY IT

Nyss ätit frukost med älskling. Vi var hemma hos mig igår och firade Roy GRATTIS! Nu ska vi ta bussen in till stan och jag ska gå till körskolan och plugga senare har jag körlektion, får se hur det går;) Pusss!



GAMMAL bild.

FLYTTA FLYTTA FLYTTA? JA TACK!

Hade ingen sista lektion idag så fick sluta 14.20 då gick jag på stan med älskling&martin fick med mig en bh och nya trosor hem. Nu sitter jag och lyssnar på musik, borde egentligen plugga har 2 uppgifter som ska in innan fredag. Annars då? Jodå, vill bara flytta härifrån!!! Och bo med bästavänv


JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN?

Älskling har sovit här hela helgen och det har varit så mysigt! Åkte en sväng till m-berg idag och skulle titta på min cp-telefon jag fattar inte, varenda telefon jag har haft så blir det något fel iaf! Och det gick ju inte att lösa heller... blir skit trött. Vi lämnade av älskling på vägen hem, nu väntar jag på mat sen ska jag nog träffa bästa vän en stund. Puss!



Du förstår inte hur trygg och hur himla bra jag mår när jag är med dig!
Så fort du är ifrån mig så känner jag mig tom inombords, du är verkligen allting för mig.

9 MÅNADER <3

Vaknade upp i älsklings säng imorse. Vi gjorde frukost sen gjorde vi oss i ordning för bio. Vi såg Alvin och gänget 3, sen åt vi på pizza planeten med Martin. Ska ta bort sminket nu tror jag och titta på en film! Är väldigt trött...


NYÅR 2012!

Nyår blev så grymt bra med så mycket fina personer och mina allra bästa! Förade hos beccis, sen fest hos Sammis det spårade ut lite i slutet så jag & älskling gick hem vid 2. Blev en skit kul kväll iaf! Nu hoppas vi att 2012 blir ett toppen år!

3 bilder från nyår!






Och kl 00.00 så fick jag min nyårs kyss av min prins! 

Dagen efter nyår var jag och älskling helt slut, duschade länge för att vakna till sen tog vi bussen hem till honom och köpte med oss kebabpizza med extra mild sås och det smakade för jävla bra! Sen myste vi bara framför filmer hela kvällen.
Idag hade jag min första körlektion och jag lärde mig att köra i uppförsbacke, gick ganska bra. Nu blir det mer teori plugg tror jag. Ha det gott!

RSS 2.0