19.20

Igår hade jag en skit mysig dag med älskling, jag gick och solade efter skolan för jag vill se lite "fräsh" ut på fredag. Sen gick vi till ica köpte jordgubbar och choklad sen köpte vi en pizza och delade på den på vägen hem. Senare slingade jag älsklings hår och sen tog vi det bara lugnt & mös vi bara framför BB med jordgubbarna, mums!

Idag gick skolan väldigt fort tycker jag, skönt de. Gick och tränade med älskling i nån timme sen tog jag bussen hem. Nu sitter jag och slingar utväxten i håret som jag snart ska skölja bort. Sen ska jag laga mat, puss.



Måste bara visa presenten jag fick av bästavän, lime-mix som ska ha med vodka och en rosa blandgrej. Kommer bli kanon tills helgen. Puss på dig bästavännen! 


JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE

Igår träffade jag bästavän en stund och jag vill bara säga att du är så grymt bra! Bara prata mer dig i några minuter och man känner sig redan mycket gladare och tack för din present också! Det kommer passa bra till helgen ;) Idag har jag och älskling bara degat i sängen hela dagen framför tv, känns bra att göra det dagen innan skolan imorgon bitti, gjorde lite tacomys förut också. Vi börjar 9.20 imorgon och har två långa håltimmar och slutar 17.30 känns toppen! Sen hem och zumba med mammi.


SKA VI GÖRA NÅTT ÄCKLIGT?

Igår kom hela famlijen hem ifrån USA, jag & älskling har varit själva i 10 dagar. Varit jätte mysigt men skönt att dom kom hem + min underbara vovve också! Jag har inte så mycket mer att skriva mer än att jag faktiskt mår skit bra ( skulle vilja ha lite längre lov men men ) Och att jag längtar så himla mycket tills nästa fredag för då smäller det!



Det vackraste jag vet är du!

WONDERFUL WEEKEND

Nu är det lov och det börjades med en underbar helg. I fredags gick jag,älskling & hans mamma ut på Lilla Örebro och jag fick en sån jätte fin ring av henne. Tack så mycket! Igår tog jag & älskling bara det lungt, vi lagade lövbiff,pommes & senapsås sen satte oss framför filmer och wii. Så mysigt såååå.

Vårann buss går in till stan om en timme, vi måste handla lite. Sen får vi se vad vi hittar på:)


Vi spelade wordfued igår också , tyckte jag fick in ett bra ord till lilla plutten!


JUST SAY MY NAME IN TIME

Förlåt om jag inte har varit så speciellt aktiv här... Har varit så mycket sen min födelsedag. Hur som helst var på en stor shoppingrunda med älskling dagen efter. Jag gick och blev med Iphone 4s, one piece så grymt skön! Och kläder. Är så nöjd med allt!
Sen var det ju alla hjärtans dag igår, det blev hemma kväll med film,ben&jerrýs och mys. Har väl inte så mycket mer och säga än att jag ska ta en powernap nu för det behöver jag!

Lägger upp bilder från dom senaste dagarna.







WHEN I HELD YA

Så var den födelsedagen över... Har varit så underbart, hela dagen har varit bäst! Familj och alla släktingar är så underbara som kommer upp från både Småland och Linköping för mig skull. Presenterna? Dom kunde inte varit bättre, kan säga att det blir en stor shoppingrunda imorgon! En ny telefon ska också inköpas. Är helt slut nu, så ska gosa ner mig i täcket med älskling och Jasmin.


25 MIN

Har haft en sån bra fredag med familj och älskling. Det har varit så mysigt. Om ca 25 min blir jag 18 år! :D Imorgon kommer hela släkten från Linköping upp för att gratta mig, nu ska jag & älskling slå på en film. Sen sover jag min sista natt som 17 år...

I KNOW SOMETHINGS GOING ON

Skolan gick ganska segt idag fast hade ändå skit roligt! Mamma & Roy var och käkade på restaurangen idag så fick servera dom, slutade vid 2. Sen drog jag & älskling och tränade 1 timme. Har varit hemma en stund nu och slängt i mig vanliga kvällsmat, goa mackor och varm choklad. Ska snart gå mot bussen. Pusss


Världens bästa vovve!

16,54

Vaknade uppe på Scandic Grand Hotel i morse, gårdagen var så mysig. Trerätters på Lilla Örebro, shopping på stan fick med mig några tröjor hem och massa mys med min älskling. Hotellfrukosten var också helt okej, jag som älskar frukost. Pappa lämnade av mig och alex här hemma och vi satt och tittade på film med mamma & Wilma. Ska snart gå mot bussen för vi ska sova hos älskling inatt + att vi ska äta pizza tror jag mumsa! Imorgon efter skolan börjar Zumban igen, ska bli askul. Sen kan jag inte fatta att jag blir 18 om 6 dagar :o helt sjukt men ska bli så kul!


Saknar min bästa!

10 MÅNADER!

Lördag idag och jag & min fina älskling har 10 månader! Pappa och hans tjej kommer upp från Linköping och vi ska käka på Lilla Örebro med dom ikväll. Sen ska jag & älskling sova på hotell, ska bli så mysigt. Ska snart gå upp på stan och möta upp dom sen går vi nog på stan en sväng sen till hotellet och badar! Pussss 
 
 
 
10 idag! v


FREDAG

Inte skrivit här på några dagar men mina dagar har mest bestått av träning,älskling och planering. Idag var jag inte i skolan, mådde inge bra igår kväll och inte i morse så sjukanmälde mig. Ska försöka se glad ut ikväll i alla fall. Älskling och jag ska till hans mormor & morfar på plankstek, mums! Ha en fin fredag, pussss. 
 
 
 
Gymmet


RSS 2.0