23.19

Har inte skrivit här på mer en vecka så ska berätta lite om min jul. Jag var uppe hos Roys mamma och firade jul med släkt och familj, fick jätte bra julklappar! Sen åkte vi och hämtade hjärtat i Örebro och jag tackar så mycket för dina fina julklappar älskling vilket var en mixer (till drinkar och smothies), en mysig filt, fyra små parfymer och en sjukt fin navelpiercing!

Dagen efter åkte vi ner till Linköping till pappi och åt god mat och firade mer jul. Det blev drinkar och fina paket den kvällen! Så hela julen blev kalas bra.

Den här veckan som har varit har jag mest jobbat och umgåtts med älskling vill göra det så mycket som möjligt, jag åker ju till Mexico om en vecka!! ;o
Och igår åt vi en god middag tillsammans med fina svärmor på Mingla.



Llägger upp lite bilder från veckan som har varit...








UTEKVÄLL!

Helllluuuu! Har jobbat hela veckan och kommer fortsätta göra det så blir inge jullov här inte... Så idag jobba jag bara 4 timmar så jag har hunnit hem gjort mig ordning ätit en jätte god middag med min kära familj och druckit rosé ska snart gå mot bussen för ikväll med de fest hela kvällen med älskling och albin :) Men ska orka upp imorgon och jobba också så vi får se hur det här slutar, men hoppas ni får en fin fredag :)




det går bra

Hela min vecka har nästan bestått av bara jobb fast jag har haft feber och en jävla bra försylning!
Skulle ju gått ut och firat Fia i fredags som hade blivit 20 men då var jag tvungen att jobba.
Sen igår lördags när fina snuttan Michelle blev 18 vid tolv slaget så ville jag ju följa med henne också men då var jag verkligen inte bra så fick ställa in det med...

Idag söndag och jag är ledig så jag sov till 12.15 idag, välbehövligt.
Sen åkte jag,älskling och lilla syster in för att hyra film så nu har vi laddat upp med gottigheter framför bra filmer.

 



LYCKAAAAA!

Började 8.10 idag med barteknik... känns som man inte kommer någonstans i det ämnet när läraren bara går och tar kafferast hela lektionstiden alltså 2 timmar???? Sen hade jag min allra sista idrottslektion i mitt liv. Och jag är så nöjd att jag fick mitt MVG i idrott, eftersom jag alltid har tyckt om ämnet.

Efter det gick jag och älskling till ica och jag köpte med mig en sallad hem för jag skulle slänga i mig nått innan jag skulle börja jobba. Och jobbet gick jätte bra känns kul att man börjar lära sig nu efter 4 arbetspass!
Imorgon är jag ledig från skolan så jag ska jobba 16.00-stängning på jobbet istället men får ju ändå lång sovmorgon :)



Och snart ligger jag på den här fina stranden i MEXICO, jag har alltid velat åka dit så det är skit kul att jag ska få göra det den 7 januari :D

4 år

Är ledig idag! De är min namnsdag dessutom har min saknade mormor varit död i 4 år idag. Saknaden gör ont och jag saknar dig min mormor Lily! 
 
Snart kommer mamma och hämtar mig och då ska jag vi till tandläkaren sista gången och kolla om verkligen tandställning behövs eller inte. Sen blir de middag på Enellys med familj och min fina pojkvän!

SHAKE THAT AS

Igår efter skolan gick jag och Maria handlade lite gott inför kvällen för jag sov hos henne. Vi gjorde eftermiddags fika med pepparkakor och kaffe. Sen började vi titta på dom 2 första twilight filmerna för Maria har inte sett nån! Så de var jag tvungen att ändra på kände jag. Hon tyckte dom var skit bra iallafall! Sen gjorde hon jätte god mat med lax och citronpasta. Och som efterrätt gjorde jag fruktsallad med glas :) Så himla gott och en jätte mysig kväll med min fina!



Imorgon är det fredag och jag har praktik på Stora Örebro... Jaja vill hem fort efter de och dricka lite vin med min älskling. Pussssssssssssssssssss

LET'S GO!

Tjohoooo!!
Helgen var super, fredags var det hemmakväll hos mig med godis och god mat med familj och älsklingen.
I lördags åkte jag och älskling in för att möta upp Maria vi skulle följa med när hon tatuera sig (snart är de min tur igen:)) Men hennes blev jätte fin! Och sen köpte vi med oss lunch hem och började fixa oss inför kvällen när skulle vi och andra skulle fira lilla Sara som blev 18 år i lördags! Sara bjöd på jätte god mat och efterrätt sen rörde vi oss in mot satin och det blev en jätte fin kväll med vänner.

Idag är de måndag och jag behöver inte va i skolan för jag är klar med lektionerna som vi har idag.
Så jag har städat hela mitt rum idag och strykt alla mina kläder. Nu väntar jag på min prins som kommer snart med bussen så jag kan pussa lite på honom!

Lite bilder sen helgen...









Vad jag älskar dig hjärtat mitt, mina känslor för dig tar aldrig slut!

RSS 2.0