17.59

Igår var jag och älskling i Köping på guldbröllop. Sen hämtade vi upp Simon sen fick vi skjuts av Alex bror Rickie till Garphyttan där Jossan hade sin 19 års fest. Stannade inte så länge men det var kul :) Sov länge i morse, åt frukost sen tog älskling och jag bussen till mig. Nu ska vi antligen duscha eller mysa upp med lite gottigheter! Imorgon är det valborg, tagga!



You are the one!

20.34

Jag vet att jag inte har skrivit här på ett bra tag nu. Men ville bara säga att jag mår bra. Har fullt upp med skolan och körkort just nu! Har sovit en hel vecka hos älskling också för hans mamma har varit utomlands. Känner redan nu att jag skulle kunna flytta ihop med honom, jag älskar dig! Imorgon är vi "lektionsfria" från skolan men jag och älskling ska upp och göra lite uppgifter, får se om jag hinner med att sola också. Skriver snart igen ;) Puss!


FEEL LIKE DANCING

Måndag idag och skolan är igång! Skit dag med skit väder, höll nästan på att somna på näringsläran också. Matlagning gick bra. Jag och Sofie hade vegetarisk tex mex buffé och alla gjorde jätte bra ifrån sig så vi fick sluta mycket tidigare. Åkte hem och zumbade med mammi, har ont i vaderna nu kan jag säga... Tagit en dusch har jag gjort och pratat med älskling. Ska egentligen se BB som börjar snart men istället väntar körboken för mig. 

Helgen var också toppen föresten! Var på strömpis i fredags med Rebecca och hennes kompis, sen i lördags var det fest i Sköllersta. Så igår mådde jag ganska illa men det blev bättre när jag fick cola och pizza i mig.
Lite bilder sen helgen...







Mina bästa på bilderna, jag älskar er så himla mycket!

22.11

Orkar inte skriva så mycket idag heller haha... Igår träffade jag min saknade Ronja och fikade med henne. Och idag blev det en shoppingrunda med mamma + körlektion så nu är jag fattig igen... Fredag imorgon och bästa vännen blir 18 så strömpis här kommer vi!




21.12

Hej på er, orkar inte skriva så mycket är helt slut efter zumban. Imorgon börjar skolan skönt att börja 13.20. Bilderna får visa vad som har hänt i helgen. Puss på er!








19.11

Nu drar jag till Norra bro med lite vänner och dricker lite alkohol! Ha en fin kväll Puss!

JAG VILL HA!

Jag är sjukt sugen på att köpa en kanin igen, jag har alltid varit intresserad av just kaniner. Gärna dvärgvädur. Min förra kanin blev ju inte så gamla tyvärr. Vet att jag har en hund som jag älskar över allt annat men skulle vilja ha en kanin som jag känner är bara min. Så mamma om du ser det här kan du väl tänka på saken ;) haha PUSS!

Titta vad söt!


WHY START A FIRE

Igår hade jag och min älskling 1 helt år!!! Sjukt vad tiden har gått fort, vi gav varandra lite presenter(tack så hemskt mycket gubben),gick på bio och åt gott. Blev en jätte mysig dag. Jag känner mig så trygg hos dig min kärlek!



Idag åkte jag ner till min bästa vän ett tag, var för länge sen. Gud vad jag har saknat dig. Vi drack latte och pratade om allt möjligt, kändes jätte bra. Snart blir du 18 också gummsan!
När jag kom hem åt jag lax med familjen och nu ligger jag med datan i knät och väntar på BB som börjar vid 22.

FÖDELSEDAG

Vaknade i morse för att Sofie ringde mig men det var ju bra det annars hade jag kanske försovit mig till körlektionen. Och det gick väl ganska bra... gillar dock inte den bilen på körskolan. Sen har det varit kalas nu ikväll min söta svärmor fyllde år så vi har grattat henne och ätit god mat. Imorgon är det körlektion igen sen kanske träffa Jennie. Nu ska jag och älskling lägga oss i sängen med godis och påskmust. Ha det så bra!

RSS 2.0