DET BÄSTA JAG HAR

Festat hela helgen, halloween! I fredags var vi hos Tässan och vi skulle väl se ut som horor/slampor, igår var jag utklädd till katt och min älskling var superman. Blev en skit kul kväll igår, lite jobbigt att gå hem full bara. Vi vaknade runt 12 idag och nu har jag tagit en skön dusch. Nu är det höstlov men jag ska gå teori och Risk 1:an nu i veckan.




KÄRLEKSBUBBLA

Sovit hos älskling i 2 nätter + att man har varit ledig från praktiken! Imorgon är det fredag och halloweeeeeeeeenfest! Taggad chey... Jag och Therese kommer inte se kloka ut i alla fall haha! Godnatt imorgon jag 08.15.



I can't imagine a life without you.

23.42

Zumban gick jätte bra idag, sjukt kul äre! Övningkörde dessutom både dit och hem. Tog en dusch efter det sen satte jag mig framför - den som dräper med varm choklad. Imorgon börjar vi 13.20 nu ska jag lägga mig med den här sötnosen!


18.44

Helgen spenderades i Linköping med min älskling. I lördags åt vi kina-buffé, så gottttttttttttit! Nu ska jag övningköra in till Örebro där jag och snuttis ska sova inatt. Skola imorgon igen, alltid lika kul...








I WILL TRY

Lagade förrätter med Tässan idag, orkar inte lägga in bilder på det. Nu ska jag dammsuga sen bara lägga mig i sängen med varm choklad, tända ljus och kolla på andra avenyn eller O.C avsnitt tills jag går och lägger mig!







I love you more than anything else.
I don't think you ever will understand how much.
But I know and that's more than thousand words can say.

JAG SKA BÖRJA GÖRA SOM DU...VILKET ÄR INGENTING!

Sitter och dricker laffe och småtittar på andra avenyn, ska snart gå mot bussen. Träning med Sofie!



DON'T BE AFRAID TO ASK..

Dagen har bara varit seg gick till halv 6 i skolan sen snabbt hem för mig eftersom jag skulle dansa Zumba med mammi. Lägger ut 2 bilder från vad vi gjorde i skolan.




MISS YOU



Jag saknar min bästa vän! Looooove uuuu.

13.10

Vilken bra helg det har varit! Älskling har sovit här hela helgen och i fredags var det fest hos Dennis med underbara människor. Igår tog vi det bara lugnt med pizza och tvn. Nu sitter jag&älski och spelar spel sen ska jag ut och övningköra.

Bilder från i fredags!



















Du är så jävla vacker älskling! Vill alltid var din.

GRATTIS DENNIS!

Snart kommer Jennie hit, Martin & älskling är redan här. Ikväll ska vi fira Dennis 17 år, all iN! Men nu börjar vi föra här, pussss!




I HODE YOU TELL ME THE TRUTH

Var i köket idag och jag hade nån förrätt som blev ganska bra ändå. Letade present till dennis med mattisen & älski efter skolan, tror han blir nöjd över sin present i alla fall :) sen gick jag och älskling hem till honom och la oss i sängen & tittade på Criminal Minds, men jag somnade... som vanligt. Kom hem för 1 timme sen ska göra varm choklad nu och titta på Robinson.



Förätt

22.51

Har sovit med mitt hjärta i 5 dagar i rad nu, har varit hur mysigt och bra som helst! Tävlade i lördags också i Västerås. Mamma, älskling och martin följde med, vet inte om vi kom 4 eller 5:a i paren men final kom vi i alla fall till:) Men dagarna har varit bäst med dig hjärtat, du är allt och så mycket mer!

Nu måste jag sova själv i min säng, ska upp tidigt imorgon 05.45 står alarmet på...








TÄVLING IMORGON

Hade 1 lektion i skolan + ett prov. Slutade kl 09.50 sen gick jag & älskling hem till han och sov till typ 1... Senare gick vi till ica och handlade eftersom vi ska sova själva hos han i 4 dagar så:) Nu är vi hemma hos mig och ska sätta på en film sen sova, imorgon är det tävlingen igen i Västerås!



3 påsar med gottigheter.

IT FEELS LIKE I KNOW HOW THIS STORY WILL ENDS.

Åkte till marieberg efter skolan idag med mammi, fick med mig 2 par skor hem, hårinpackning och smink. Gick också in till en frisör så hon fick känna i mitt hår och säga om det var nån idé att färga rött, som jag vill. Och som sagt det kommer bli vääääldigt slitet och det finns risk att jag ångrar mig + att det tar lång tid att färga tillbaka det blonda. Jag som aldrig ens har färgat mitt hår, ska jag verkligen våga?

Sen släppte mamma av mig i stan sen gick jag mot dansskolan och skulle prova en dräkt tills tävlingen på lördag och som tur var kunde jag ha den! Tur det, sen fick jag stå och vänta på bussen ute som var svinkallt i 45 min, inte kul. Imorgon är det freeeeeeeeeeeeedag!

I LOVE YOU LIKE A LOVE SONG



I never want you to feel that someone else makes me happier than you.
Because you are the only one who makes me really happy.
Without you I'm nothing.
And nothing will come between us.

I love you.



STAND BY MY SIDE

Ska snart gå till bussen, det är så skönt med sovmorgon! Ska ha idrott och englska B sen ska jag & älskling äta Saigon och mysa hos han, senare har jag träning. Vi har ½ år idag! :)



Aldrig varit lyckligare! Jag älskar dig Alexander v

CLOSER

Började 12 idag och sista lektionen vart inställd, väldigt skönt. Nu ligger jag i min nybäddade säng, klockan är inte ens mycket men ändå är jag helt slut. Ska se några Criminal Minds avsnitt nu och imorgon börjar jag 13.20! Byeee.







Jag älskar dig min vän, vi har så fina och många minnen tillsammans.
Du är alltid den här glada personen som gör andra glada, är så glad att jag har dig.
Och jag finns alltid här för dig när du behöver mig. Love you Therese!

I LOVE YOU

Imorgon börjar vi skolan kl 12, skönt med sovmorgon. Så sover hos mitt hjärta inatt, ska köpa naturgodis och pizza mums!


TÄVLING I HALLSBERG

Idag var det tävling i Hallsberg och jag är så sjuuuuukt nöjd! Kom till semifinal i singel och i paren så tävlade första gången i silver-klass och vi tog hem allt! Kom 1:a med världens bästa partner, nästa helg kör vi igen i Västerås! Nu ska jag bara ägna min tid åt min underbara pojkvän v








På pallen.


RSS 2.0