I WANT TO BE A PART OF YOU, BUT WILL YOU STAY?



Where you gonna sleep tonight?

it's hard when I ask you questions and you answer nothing. wish you could worry a little bit anyway!

Solat och badat i 3 timmar, sen en lång dusch! Nu ska jag åka och handla i kumla med mammi.

♥ Dag 10 – Två utomlandsbilder




LIPS OF AN ANGEL

Har haft tv-spel turnering med lillasyster idag sen solade jag i typ 1½ timme. Tog en lång dusch nu har jag packat väskan för inatt sover jag hos älskling!!! v love


LOVE NEVER FAILS

Everything feels so right when it's just us. But when your gone from me, just one day or more. I feel something is wrong and I hate this feeling. I wanna trust you more then anything. I know what I want, and love you more then words can say! So please show me how much I mean to you. I don't want to get hurt again. That's why I'm afraid of losing you because without you I'm nothing.



WILL THIS WORKS?

Nu åker jag in till stan och möter upp mammi!


♥ Dag 9 – Min favorit låt

Älskar Broken Door!!!


15.15

Kom hem vid 3 inatt, hela min kropp gör ont efter all dans igår! Men kul var det. Vaknade vid 1 idag åt frukost, sen ringde becca gummsan. Så jag ska träffa henne idag. Ha det braaaaaaa



I WANNA TRUST YOU

Blev en asbra midsommar igår med famlij,grannar och hjärtat! Nu väntar jag på Johannes som ska hämta mig sen köra mig,jennie,elin och nina till brevens. Hoppas på en grym kväll. Pussssss






I'M AFRAID THAT THIS IS NOT SERIOUS

Det här fick jag med mig från stan idag! Jag och bästa fikade inne på Java också, mysigt.
Men roligaste idag var nog...

Rebecca- Är det här en kängru-pung eller vad är det?
Malin- Becca... det är en onepice?
Rebecca- Jaha...











Nu ska jag åka och hämta pizza med mammi.

SÅ SÄKER MEN ÄNDÅ SÅ OSÄKER...

Nu ska jag fika med mammi sen ta bussen in till stan i det här jätte vackra vädret. Ska träffa bästis <3


♥ Dag 8 – En bild som är från när jag var liten



Jag & pappa. En riktig jävla knubbis var jag! Haha

ALLA KANSKE INTE VILL ÄNDRA PÅ SIG

Blev en jätte bra dag på Liseberg igår med fina vänner. Vi åkte tåg fram och tillbaka, vädret var varken för varmt eller för kallt så det var jätte bra! Men aj vad ont min rygg gör idag... men men det var det värt. Atmosfear var nog den äckligaste karusell jag har åkt... Men glad att jag tillsist våga. Nu ska jag göra mat pussss! 


Söta linnea på tåget.


Kina-mat på nordstan




Snuttis & Linnea i höjdskräcken.


Den mest glada personen jag känner, Erik!


15.31

Nu tar jag bussen in till stan och fikar med Linnea & Ella. Sen går jag hem till min snuttis och sover där och imorgon åker vi till göteborg!


I HOPE YOU ARE HAPPY WITH ME

Sovit hos hjärtat 2 dagar nu, kom hem vid 7 idagdå grilla vi hamburgare sen tog jag en lång skön dusch. Nu sitter jag och tittar på "den utvalde" som går på tv, sett den förut men den är grymt bra! Imorgon ska jag kanske träffa Linnea en stund sen hem till hjärtat mitt igen.




FREDAGSMYS MED HJÄRTAT

Jag och snuttis vakna vid 12 idag, nu ska vi ta bussen hem till han och äta ute ikväll mys!
Ha en bra fredagkväll. 


♥ Dag 7 – Tio sanningar om mig

1. Jag vill ta hål i tungan.
2. Jag har cellskräck.
3. Är matkräsen.
4. Dans är det roligaste jag vet.
5. Jag måste lyssna på musik varje dag.
6. Vill flytta hemifrån nu.
7. Andra avenyn var min favvo-serie.
8. ... Men nu är det Desperate Housewives.
9. Skulle vilja pröva färga håret brunt eller svart, men vågar inte.
10. Jag gillar sommar bättre än vinter.

ALEX <3



Nu är min sötnos här! Och nu ska vi laga mat, PUSS!


DU FINNS ALLTID I MITT HJÄRTA

Varit och firat min kusin ikväll, fick även träffa min andra kusin Sanna som är såååå söt!
Inte fick jag världens bästa bild på henne men ändå. Nu ska jag se på film med syster!


♥ Dag 6 – Min bästa vän.



Ni alla vet nog vem den här sötnosen är! Min vackra bästavän, Rebecca. Känt henne sen dagis, vi har alltid gått i samma klass sen 1:an. Hon är helt klart bäst! Hon har alltid rätt, gråter jag får hon slut på tårarna direkt. Stöttar mig, ser till så jag kommer på fötter igen. Så himla guldvärd vän som alla borde ha. Men jag är så glad att jag har dig gumman. Jag vill alltid finnas här för dig, hoppas du vet det min ängel! Du betyder så mycket , love! <3

DU FINNS I ALLT



Varit på Wilmas skolavslutning nu, lilla plutten slutade 3:an! Nu har vi fikat och nu ska jag dra på moppen till Jennie sen kanske hallsberg. PUSS!

I'M NOT GOING TO BE THE ONLY ONE WHO ASKS

Jag och Michelle somnade nog runt 2 igår. Vaknade vid 10 över 11 eller i alla fall jag, Michelle var klarvaken när jag vakna haha! Vi åt frulle, nörda mer Wii med lillasyster sen gjorde vi toast, mumma! Ska nog duscha nu, senare ska jag åka och titta på lillasysters skolavslutning.



♥ Dag 5 – Fyra bilder som gör mig glad








KISS ME AND SAY THAT YOU NEVER LEAVE ME

Igår åkte jag & Jennie till halsberg till Alex, där det var roligt folk! Vi tittade scream 2,paranormal activity 2 och sist ace ventura! Jag har inte sett nån av paranormal activity filmerna men fy vad rädd jag blev! Avskyr skräck-filmer, nu kommer jag inte kunna sova på evigheter!

Idag träffa jag Michelle. Vi tog mopparna till ica först i pålsboda, köpte godis sen hem till mig. Vi har spelat wii, kört moppe-race och ätit pizza! Inatt sover hon är också, trevligt! 
Nej, nu ska vi se film! :) 











Lite bilder från idag när vi tog paus från moppe-racet!

JUST HOLD ME BABY!

Blir yttligare en kväll i hallsberg tillsammans med Jennie och annat härligt folk! Inte så kul att åka moppe i det här värdet men skit samma, ha en as bra kväll! Puss.



♥ Dag 4 – Vad är kärlek.

Ja, vad är kärlek? Kärlek kan vara helt underbart men ibland väldigt svår. Man ska känna sig älskad, trygg, uppskattad, kunna dela både glädje & sorg, känna att det här är den personen jag vill vakna upp vid varje dag. Kärlek är något fint som bildas mellan två och man ska känna att ingen eller inget kan förstöra det som vi har! Man ska kunna dela allt tillsammans, man ska kunna se när den andra är ledsen och behöver extra stöd. Kärlek är för det mesta vackert, men ibland blir det inte riktigt som har tänkt sig och då kan bli väldigt svårt. Men äkta kärlek varar alltid!

DET KRÄVS TVÅ... INTE BARA EN.

Jätte kul kväll/natt i hallsberg med underbara Jennie! Förutom en jävligt dryg tjej som var där och skulle sabba allt, säger inget namn. Men trodde verkligen hon skulle vara skit söt och snäll men shit vad fel jag hade! Vi somnade inte förns halv 4. Sen tog vi mopparna därifrån vid halv 9 för Jennie skulle på student. Jag åkte hem, sov en timme till gjorde mig i ordning. Tog bussen till stan mötte upp mamma. Köpte massa gott hem! Somnade igen när vi kom, var skit trött! Sen blev det grillning & talang. Nu ska jag sova, imorgon ska jag storstäda rummet... NU ÄR DET SOMMARLOV OCKSÅ FÖR SKÖNT!

Lägger upp lite bilder från förra årets skolavslutning, när man sluta 9:an men nu längtar man till studenten!








♥ Dag 3 – En ny tagen bild



Såhär ser jag ut denna torsdagskväll! Lite löshår är i och snart tar jag moppen till pålsboda till jennie. Sen vidare till hallsberg och festar all night long! Precis det jag behöver just nu, ha kul!

BREAKING DAWN




Jag orkar inte vänta mer, vill se filmen nu!



Imorgon är det VI-kampen i hästhagen med skolan, där alla programmen möter varandra. Men ska nog inte åka in dit, dom har bra heja-klack och jag ska ändå inte vara med :) Ska åka in till stan imorgon i alla fall och ta nytt pass. Nu blir det film...

BARA FÖR EN KVÄLL!

Idag hade jag inga lektioner i skolan! Men var tvungen att gå på någon uttagning till VI-kampen imorgon. Så jag tog bussen in halv 11, lunchade med mammi på stan sen började det där vid 12 i skolan. Sen gick jag och letade på min mattelärare för jag var skit nyfiken på mitt betyg! Fick G på nationella men VG i slutbetyg för han går inte bara på nationella provet. Jag har aldrig knappt haft G i matte och nu fick jag VG så det känns as skönt! Vet inte om jag ska läsa matte B, det får vi se! Nu vill jag bara ha sommarlov. Martin och alex följde mig till bussen sen kom beccabus också! Fast hon var ju social som somnade på bussen, haha. Men jag somnade också när jag kom hem, nu ska jag nog ta en kall dusch eller äta något.
Puss





♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första "stora/seriösa" kärlek var med Rasmus. Vi träffades när jag skulle börja 7:an och han gick i 8:an. Jag började tycka om honom ganska snabbt. Vi blev tillsammans i feburari och var tillsammans ett halvår. Vi hade det kul & bra ihop men i slutet blev det lite för mycket bråk... om jag minns rätt. Så vi båda valde att göra slut.



♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Jag vet inte hur jag riktigt ska preesentera mig själv, eftersom dom flesta av er redan vet allt om mig men ändå. Heter Malin Louise Berger är 17 år föddes 1994 den 11 feburari. Bor i Sköllersta. Men föddes i Linköping, flyttade hit när jag var 4 år. Mina föräldrar är skilda. Går hotell & restaurang programmet på Virginska skolan i Örebro. Är en väldigt glad person men kan vara otroligt negativ, vilket jag försöker bli bättre på. Har dansat sen jag var liten men har tävlat i 3 ½ år. Utan dans känner mig verkligen svag, hela grejen stärker hela mig. Världens bästa sport enligt mig. Är ganska fåfäng av mig och gillar att träffa nytt folk. Det är därför jag går den här linjen tillexempel, man träffar nytt folk varje dag!

THE DAY AFTER TOMORROW

Skolan idag gick snabbt, slutade 11. Sen åt jag och linnea max, mums. Fick reda mitt betyg i kallkök,varmkök och livsmedelskunskap. Jag fick VG på allt, är mycket nöjd! När jag kom hem somnade jag direkt i 2 timmar, as skönt. Ikväll är det desperate housewives!!!


KÄRLEKENS TUNGA

Haft en sjuk mysig helg hos pappa med min fina alexander! Vi var i sommarstugan också och träffade släkten. Påväg hem så glömde jag min mobil i pappas bil... klant! När vi kom hem så skulle vi bada i poolen men det var mest alex som badade. Jätte kallt i poolen fortfarande. Nu ska jag se film sen sova.


DEN ENDA SOM FÅR MIG MÅ BRA

Nu sitter jag och väntar på min snuttis som äntligen har kommit hem från norge och nu ska vi åka till linköping hem till pappsen! Var över 1 ½ månad sen jag var där tror jag...




m (v) a




Såhär ser jag ut idag, det är för jävla varmt ute!

DU ÄR MIN SAGOVÄRLD

En toppen kväll igår hos mattisen i karlskoga! Vi satt vid stranden hela kvällen, grillade god mat och jag tog mitt första dopp för i år tillsammans med tässan,mattis och martin. Och det var inte så kallt heller :) Massa fina bilder blev det också, men den här kvällen blev underbar! Nu ska jag nog sova lite till... Trött tjej.

















KARLSKOGA!

Fixad och klar nu åker jag till karlskoga!


DU ÄCKLAR MIG

Blev en jätte mysig kväll igår med sötnosen Linnea! Vi åt pizza,tjocka godis och hade twilight-movie kväll. Åkte moppe till becca och sa hej till henne också.

Idag väckte mamma mig vid 10 och vi åt en god frukost utomhus. Sen la jag mig och sola en timme. Vi har öppnat poolen idag också men det är isbitar så jag doppade bara fötterna, badkruka... jag vet. Nu ska jag hoppa in i duschen sen börja fixa mig, tar bussen in till stan möter upp Linnea sen tar vi bussen upp mot karlskoga för att fira mattisen ikväll!




JUST YOU AND ME

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – En ny tagen bild
♥ Dag 4 – Vad är kärlek.
♥ Dag 5 – Fyra bilder som gör mig glad
♥ Dag 6 – Min bästa vän.
♥ Dag 7 – Tio sanningar om mig
♥ Dag 8 – En bild som är från när jag var liten
♥ Dag 9 – Min favorit låt
♥ Dag 10 – Två utomlandsbilder
♥ Dag 11 – Det här upprör mig.
♥ Dag 12 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 13 – Mina rädslor
♥ Dag 14 – Det här saknar jag.


snodde den här av söta josefine!
då har man i alla fall något att blogga om : )


HUR LÅNGT KAN DU EGENTLIGEN SJUNKA?

Blev en jätte lyckad och rolig kväll igår! Tog först moppen till pålsboda hem till jennie sen vidare mot hallsberg där det var fest. As kul med nytt folk, tror vi somnade vid 3 tiden. Åkte hem vid 12 idag, åt en god frulle sen tog en lång dusch. Snart kommer sötisen Linnea hit vi ska ha myskväll! Äta pizza+film.

Såhär såg jag ut igårkväll:




PARTYYYYYY!

Nu tar jag och jennie mopparna till hallsberg och partyar natten lång! Ha en bra onsdag!



min lilla partypingla! love u v

I SKOLAN

Sitter i datasalen med martin och vi har nyss ätit. Har håltimme dessutom funderar på att gå upp på stan och leta present till mattisen eller så gör jag det efter samhäll sen. Han ska ju firas på fredag! Sen ska jag hem och städa inge vidare kul. Sålde min bruna skinn-jacka till cindy också förut, bättre att sälja grejer än att slänga :) Pusss!

/ m


RSS 2.0