NAGLAR

Gjort klart naglarna nu blir det m-berg med syster! Skönt att hon har körkort :) slippa åka buss!


20.20

Gått på stan idag med älskling och martin, imorgon blir det marieberg med syster innan allt nyårsfiranade. Ligger i sängen redan och ska se på film är helt slut, ska leta rätt på min gosebjörn så får hon ligga här och värma mig.



Min gosis!

IT'S MY TURN NOW!

Att fira jul hos pappa och den släkten var toppen! Fick så bra julklappar, jag och älskling gick på stan i linköping och jag hittade en hel del. Sen när vi kom hem till Örebro gick på stan igen och hittade lite till. Idag har vi också gått på stan med martin + att vi käkade på pizza planeten så gott så! Nu ska jag träna lite sen ta en lång dusch. Puss


MERRY CHRISTMAS!

Julen har varit underbar med familj och min kärlek! Imorgon åker vi ner till Linköping för att fira mer jul hos pappsen. Har fått min efterlängtade ghd-plattång så nu behöver jag aldrig mer önska mig en ny! Pengar, körlektioner, pengar, högtalare och morgonrock! Men älskling dina julklappar var oslagbara! Love you.




18.42

Gårdagen var toppen hos Alex pappa uppe i köping! Pizza, film och kortspel. Martin kom och mötte hos vid tågstationen förut sen bjöd han oss på La baugette, så snällt! Han är verkligen bra på sitt eget sätt. Sen gick jag och köpte klart dom sista julklapparna, så nu är det äntligen klart. Åkte med syster hem också, duktig hon är som har fått körkort! Nej nu ska jag ta en lång dusch.


14.17

Igår blev det baka julgodis med älskling och hans mamma. Vaknade vid halv 1 åt en god frulle. Nu ska vi gå mot södra station om ca 20 min för att ta tåget upp till Köping till älsklings pappa. Har aldrig träffat honom, så ska bli jätte kul! :)
 
 
 
Jag älskar dig över hela mitt hjärta. Det spelar ingen roll hur mycket vissa personer försöker förstöra, för det förändrar inte mina känslor för dig! v


I BEEN LOOKING FOR YOU BABE



Skolan nu och ha en lektion eller ja ett engelska-prov! Hoppas vi får sluta efter det, tål verkligen inte vårann nya engelska lärare. Sover kvar hos mitt hjärta sen, puuuuuusss!

YELLOW IS UGLY!

Skolan gick väldigt fort idag, har lite kvar i näringslära. Svenskan är jag typ klar med. Vi bakade julgodis idag och jag&älskling gjorde rocky road, så gott! Roy hämtade mig efter skolan sen blev det kycklingsallad när jag kom hem. Nu väntas det massa engelska plugg!

Imorgon måste jag få tag i alla julklappar, jag har inte köpt en enda! Så får bli stan imorgon med världens bästa vän! v



LAST DAY

Sista dagen på praktiken idag, var fullt i hela restaurangen så mycket och göra, vilket var kul! Så himla tråkigt att säga hejdå bara till alla, kommer sakna det där gänget! Sitter vid älskling dator nu, ska ta bort sminket och hoppa i sängen! Pussss


JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR!

Åker till skolan nu för att ha en lektion, engelska! Haha ibland gillar jag verkligen min skola... Sover hos älskling ikväll också, imorgon är det praktik 17-22!


THE GIRL I USED TO KNOW

Har övningkört i stan idag, både dit och hem 2 gånger. Tittade på den som dräper förut och efter det tog en skön dusch. Imorgon är det Lucia i skolan så vårann idrott är inställd. Börjar inte förns 14.45 och då har vi bara en lektion... så ovärt. Men lång sovmorgon iaf:) Nu ska jag se en film sen sova, pusss!



Grattis på namnsdagen min fina Alexander! v

JAG HAR HELLRE FÅ ÄKTA VÄNNER, ÄN MÅNGA FALSKA.

Jätte mysig kväll igår med bästavän & älskling. Övningkörde för första gången inne i stan idag, gick väl sådär ;d känns som jag aldrig kommer ta körkort. Idag har jag & älskling tagit det lugnt, med massor av filmer just nu tittar han på "Funny Games" på tvn, jag tittar ibland :$ jätte äcklig film, vad jag har hört. 
 
 

Det bästa jag vet!


FREEEEEEEEEEEDAG!

Sitter i bibloteket i skolan. Slutar om 45 min... Och idag är det fredag! Roy kommer och hämtar mig i stan sen, ska med han och handla. Senare kommer bästis till mig ett tag och framåt kväll kommer älskling och sover hos mig. Ha en bra fredag alla fina! v

Juste! Igår efter jag hade slutat jobbat så skulle jag sova hos älskling vi hade laddat ner Anaconda filmen som vi skulle se, men jag har ju så jävla svårt när det gäller ormar , kan fan börja grina om jag ser en på film. Men klarade att se klart hela filmen... fast jag tyckte den var ganska äcklig.


UTAN DINA ANDETAG

Sovmorgon idag för mig, men varit duktig och städat,strykt kläder och pluggat l i te ;) nu ska jag ta bussen in till stan för att fika med Michelle, var längesen jag träffa henne! Jobbar till 22 ikväll sen sover jag hos älskling. Inställd religon-lektion imorgon bitti också, skönt!

LJUSA DAGAR BLIR MÖRKA DAGAR

Sammanfattar helgen:
Fredags gick jag med mina två bästa älskling&bästis på breaking dawn, jag rös tre gånger under filmen så bra var den! Lördag morgon skjutsade mamma ner mig och älskling till pappa i Linköping, men vi stannde hos kusin och hennes kille och tog en snabb fika, fick hålla i deras "djur" som typ är ödlor eller jag vet inte men vågade hålla i den i nån sekund i alla fall. Hemma hos pappa  tog vi det bara lugnt, åkte och handlade, tittade på O.C i timmar och åt god mat. Söndag åkte vi hem till älskling och sov där eftersom vi hade 8 månader, det blev pizza, godis och såååå mycket mys!

Idag gick skolan väldigt fort, skönt. Tråkigt bara att det är så mörkt ute... Nu väntar det massa plugg för mig sen se "den som dräper" senare. Pusssss




RSS 2.0